Teori/Hørelære
Vi hører musik med ørerne, men forstår det med hjernen. Alle mennesker, som ikke er født døve, er i stand til at høre, hvad der sker omkring dem. Nogle har ordene til at beskrive, hvad de oplever, andre har dem ikke. I dette fag skal vi stifte bekendtskab med musikteoriens navne og lære, hvad det er, vi genkender, når vi hører musik. Den, der har hurtige "ører", har en hurtig reaktionstid.

Brugssang
I solosang får du kendskab til sangteknik, og du træner din stemme på dens egne præmisser. Du præsenteres for forskellige genrer, og der arbejdes med klang, frasering, rytmik og styrkelse af dit eget musikalske udtryk.

Brugsklaver
Der undervises i at bruge klaveret som akkompagnements/solo instrument. Du lærer at forstå opbygning af simple som komplekse akkorder, tonesprog, fingersætning m.m. Derudover er nodelæsning en vigtig del af dette fag.

Kor/stemmetræning
I kor/stemmetræning prøver du de ting af, du lærer i soloundervisningen. Du lærer at holde en stemme i kor-sammenhæng og får styrket dine evner både med node- og gehørs-indstudering. I kor har vi fokus på at have det sjovt med at synge fede, rytmiske arrangementer.

Sang, spil og bevægelse
I Sang, Spil og Bevægelse (SSB), arbejder vi med puls-træning, underdelinger og periodefornemmelse. Her stifter du bekendtskab med forskellige stilarter og percussion-instrumenter. Du introduceres for sange og trin inden for forskellige genrer, samt styrker din evne til at koordinere bevægelser. Du bliver bedre til at imitere og improvisere og få det til at swinge!

Musikproduktion
Du får værktøjer som både kan bruges i lydstudiet, på scenen, i øvelokalet og i undervisningssituationer.
Hvordan skaber man dybde og bredde i musikken? Du kommer til at producere og mixe og får viden om mikrofoner, effekter, compressor, equalizer mm.

Andre ting?
Undervejs vil du løbende også præsenteres en række værktøjer, som skal klæde dig på til at færdes og trives i musikbranchens jungle. Det kan for eksempel være networking, booking, pressetekster, projektstyring - "fra idé til udførelse" og økonomi. Desuden laver ved siden af alt dette en stor del sangskrivning og sammenspilsarrangement.

Spørgsmål? Så kontakt os her