Hvad er ”Det Benhårde Musikkursus”?

Kurset er et unikt tilbud til dig, som skal have finpudset din viden, eller til dig, som aldrig har fået formel undervisning i de musiske fag. Du vil modtage undervisning i fag som musikteori, hørelære, sang, klaver, musikproduktion, kor, sang spil og bevægelse (SSB), samt andre relevante tillægsfag. Du kan læse mere om fagene HER

Kurset er også til dig, der forbereder dig til optagelsesprøver på de videregående musikuddannelser. Dette kunne være Musikvidenskab, Musikkonservatoriet eller MGK – klassisk og rytmisk.

 

Hvad forventer vi af dig?

Der er ingen formelle optagelseskrav til kurset, dog skal du være fyldt 17 år. For at starte skal du være på øvet niveau på mindst et hovedinstrument og være bekendt med de mest basale musikteoretiske begreber som:

• Tonenavne
• Rytmekendskab/forståelse
• Enkel nodelæsning
• Rytmegenkendelse
• & Resten lærer vi i fællesskab...

Er du i tvivl, om du er klar til at starte? Du kan prøve dig selv af ved at tage denne lille TEST

 

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder engageret og kompetent undervisning af lærere, som alle er uddannede på et af landets konservatorier eller universiteter. Alle undervisere på kurset er udøvende musikere i forskellige sammenhænge og har mange års undervisningserfaring på deres respektive fagområder. Vi er Jyllands eneste bud på et kursus, som kan forberede dig til optagelse på de videregående musikalske uddannelser. Derfor – spild ikke din tid, men meld dig til ”Det Benhårde Musikkursus”.

 

Hvor og hvor meget?

Kurset er et fuldtidsstudie på ca. 25 timer om ugen, hvor det meste er undervisning, men der skal også påregnes selvstudie. Undervisningen er fordelt mandag til fredag mellem kl. 9-15 og foregår i FO-byen, Vester Allé 8, 8000 Aarhus C.

Spørgsmål? Så kontakt os her